-----------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------

tisdag 30 augusti 2016

Rötter och knölar - vegetarisk mat från underjorden

Äntligen äntligen får vi presentera vår nya kokbok för er!



Rötter och knölar - vegetarisk mat från underjorden. Som ni säkert vet ligger ju rotsaker oss väldigt varmt om hjärtat, och nu har vi äntligen fått göra en bok på temat!



Vi fotade den förra hösten för att få med det fantastiska ljuset, och även för att kunna fota råvarorna då de är i säsong. Det var fantastiskt roligt, vi träffade massa snälla människor som hjälpte oss och visade oss grejor, lånade ut hus och smakade på mat. Här har vi, vår vana trogen, burit ut et köksmöblemang på en åker. Men det är ju så snyggt, vi kan inte låta bli!



Recepten är som vanligt enkla och säsongsenliga, men bra ingredienser som finns att få tag i nästan överallt, så alla kan prova. Här har vi till exempel lagt en supergod röra med ost och potatis mellan två libabröd och grillat.



Och såhär såg vi ut, en tidig oktobermorgon på den gjutna plattan för nya verkstaden, bakom ladugården där vi brukar hänga.

Hoppas ni gillar! <3

6 kommentarer:

  1. Åh! Ååååh! Jag älskar ju hösten, naturen och ljuset och just rotfrukter. Den här boken hamnar högt upp på önskelistan :D

    SvaraRadera
  2. Yayy vad kul med ny kokbok!!! Peppen <3 Håller med föregående talare - ni kunde inte valt en bättre årstid/säsong att gestalta :D

    SvaraRadera
  3. Verkligen!! Åh är helt säker på att boken är kanooonfin!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Vi är så nöjda med den! Hoppas ni gillar också!

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...