-----------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------

fredag 17 april 2015

Förbeställ boken och få en Bee's Wrap

Hej allihopa!
Kommer ni ihåg att vi gjort en kokbok? Om att ta tillvara på mat och inte slänga några rester? Snart är den här!Nu har vi fixat en sjukt bra deal till de första femtio som förbeställer boken vi bloggen:
De får nämligen en Sandwich Bee's Wrap på köpet!För er som inte vet så är Bee's Wrap ett fantastiskt smart alternativ när en ska spara mat; det är nämligen bomullstyg som är impregnerat med bland annat bivax, och det används som gladpack. Förutom att det inte är gjort i plast, och förutom att det går att använda om och om igen. Så, med Ta tillvara och Bee's Wrap kan du spara både mat och miljö!Att förbeställa boken via bloggen kostar 135 kronor inklusive frakt, och som sagt: de första femtio som beställer får med en Sandwich Bee's Wrap. Erbjudandet gäller till och med 30 april 2015.

För att beställa, skriv ditt namn, din adress och telefonnummer i ett mail och skicka det till charlotta@kakao.se4 kommentarer:

 1. Äntligen - som jag längtat och väntat! Självklar har jag förbeställt boken :)

  Kram på er båda<3

  SvaraRadera
 2. Jenny Gromark Wennberg4 juli 2015 20:39

  Hej! Vilken inspirerande bok! Har just testat potatisvåfflorna, supergott och enkelt. Tack för att ni skriver så kul om rester och utan pekpinnar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tack! Det är precis så vi tänkte när vi gjorde boken, kul att det märks! <3

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...