-----------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------

onsdag 26 oktober 2011

Länkkärlek


Snälla Vegologi har gett oss en award - vår första - för att vi har "spännande recept och mycket aptitretande foton". Tack så hemskt mycket, säger vi, och skickar givetvis vidare till ytterligare fem pärlor:

1.Karins Konstgrepp  - katter, juveler, frasiga vintageklänningar och helt sanna horoskop är bara lite av vad fantastiska Karin bjuder på. Man blir alltid glad av hennes blogg!

2. Veganmage - Fido bjuder på goa, veganska recept, dialekt, tävlingar, tips - you name it! Han kan typ allt. 

3. Hildas hem  - Sofia pysslar, designar, tipsar, fyndar och delar frikostigt med sig. Det gillar vi, och blir helt sugna på att också bo i ett hus på landet. Snart, snart!

4.  Eftersom det är Amanda som skriver det här inlägget så vill jag nominera (ta-daaah!) min fina Eveline! Ni kanske inte visste det, men hon har fler bloggar där hon tar kort på andra saker än mat. Och hon är grym!

5. Kaffekokarkokboken - en nyupptäckt blogg, tillika kokbokskollega (fast hon kommit något längre i arbetet än vad vi har), som lagar mat på/i/med sin kaffebryggare. Blomkålssoppa med bacon tar till exempel 4 1/2 timma på detta vis. Sjukt roligt!

Massa kärlek till er! 

 

Det finstilta:
1. Klistra in awarden på din blogg.
2. Tacka personen/personerna som gav er Awarden och länka till bloggarna.
3. Välj ut fem personer som du vill ge awarden till.
4. Lita på att dina följare sprider kärleken till andra bloggare.
5. Och det viktigaste: Ha roligt och stötta varandra
Puss från Amanda!

4 kommentarer:

 1. Hej, jag har precis upptäckt din blogg och den är mycket inspirerande för mig som veggo. Jag undrar en sak om ett äldre inlägg (http://okottslig.blogspot.com/2011/08/picknick-pa-stranden.html) där du har en matlåda i tre vångar, var har du köpt den? Jag vill ha en sån!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Tack snälla! Så gulligt av er! Jag blir jätteglad av de fina orden.

  Jag tackar så mycket och väljer dock att inte skicka vidare denna award MEN jag kommer att fortsätta med att lyfta fram andra bloggar och även tipsa om er blogg framöver under epitetet "Hildas hem gillar skarpt".

  Kul att jag också fick upptäcka lite nya fina sidor genom era tips. Evelines fotoblogg var fylld med fantastiska bilder.

  Jag önskar er en härlig dag!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 3. Hej Malin!
  Vad roligt att du hittat hit och blir inspirerad! Matlådan är hämtad ända ifrån Abu Dhabi, jag fick den som tack av ett par vänner efter jag vaktat deras katter när de var där. Den är tydligen av indisk modell (?), berättade de, så jag kan tyvärr inte ge dig något inköpsställe. Men visst är den flott!

  /Amanda

  SvaraRadera
 4. Tack så mycket för länkningen! Kul att ni tycker dte är kul. :)

  Kärlek!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...