-----------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------

söndag 10 juli 2011

Ode till bloggareNi vet hur det blir: man sätter sig, bara en liten stund, framför datorn. För att kolla mailen. Kanske läsa en liten blogg. Eller två. Eller fler... och sen är man fast. Det finns så många fantastiska, ambitiösa bloggare här ute så ni anar inte. Den ena mer inspirerande än den andra; ljuvliga recept, vackra bilder, fantastisk rekvisita. Tur för oss att vi kan kalla det research, när vi fastnar i någon annans värld av pajer, solmogna persikor och strandfotograferingar.
Det här inlägget vill vi därför tillägna alla därute som inspirerar oss, och vi ber att få tacka med en sockerkaka bakad ungefär efter ett recept hittat hos Kakboken utan ägg och mjölk. Vi använde receptet till chokladkakan, men struntade i chokladen och hade i citronzest som smaksättare istället. Resultatet blev en saftig och mycket god sockerkaka, perfekt med jordgubbssaft på en filt på gräset.Puss på er! /Amanda och Eveline

2 kommentarer:

  1. Vad fint:) Vad glad jag blev när jag surfade bland mina favoritbloggar! Hoppas kakan smakade toppen - det är lite krångligt att ta bort kakaon i vissa recept men den ser ju fantastisk ut!

    /Lina på kakboken

    SvaraRadera
  2. Tack Lina! Kakan blev jättebra (bra recept osv) trots utesluten kakao. Vi var helt enkelt sugna på en sockerkaka, och avsaknaden av noegg gjorde oss nödgade att experimentera.

    /Amanda

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...