-----------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------

tisdag 12 juli 2011Sommarsysslor kräver rejäl mat! Som linssoppa med rödbetor och persilja. Speciellt om man kan plocka persiljan och dra upp rödbetorna ur eget land. En del kanske tycker att det är lite väl varmt med soppa dagar som dessa, men vi hävdar å det bestämdaste att bara det regnar lite, lite, så passar en soppa som handen i handsken.Nu har jag varit ledig i två dagar från mitt sommarjobb (där jag, föga förvånande, lagar mat), så då har vi passat på att fota extra mycket. Laga mat, bära möbler, köpa rekvisita och ta kort. Det blir lite styrketräning på köpet. Igår till exempel, packade vi pappas skåpbil (nej, inte kappsäck) alldeles full och åkte till stranden. Sedan kånkade vi ner vad som verkade vara ett helt köksmöblemang, komplett med porslin, måltid och blommor på bordet bara för att det är vackert med vatten som bakgrund. Allt för er, kära bloggläsare. Resultatet då? Ja, det kommer snart i en blogg nära dig.

kram! /Amanda

5 kommentarer:

 1. Den är super; både enkel och god! :D

  SvaraRadera
 2. Så kul och spännande med en vegetarisk kokbok. Det gillar jag som själv är vegetarian. Bokprojekt är roligt att jobba med. Har ni den beställd av förlag eller gör ni på spekulation?

  Jag önskar er båda en härlig kväll!

  SvaraRadera
 3. Tack Sofia!
  Vi gör på spekulation, och hoppas få den såld till någon någon gång..
  /Amanda

  SvaraRadera
 4. En sommar utan soppa är som en sommar utan regn - omöjligt i alla fall om man bor i Göteborg. Soppan ser suverän ut så nästa gång det regnar kommer storkastrullen fram...

  /Ann-Louise

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...