-----------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------

söndag 8 maj 2011

Vi sjunger müslins lov


Jag fick helt plötsligt lust att komponera en fantastisk müsli. Mycket nötter, goda gryn, och allt ska rostas i ugnen med lite honungsvatten. God, torkad frukt tillsätts på slutet. Kanske lite kokos också. Vi får se.
Jag hör till dem som tycker att müsli passar till i princip varje måltid. I gymnasiet fanns det, tack och lov, fil och müsli som alternativ då maten "inte passade". Och det gjorde den sällan, tyvärr. Allt var ofta så sönderkokt och fiberbefriat så att även om man åt en rejäl portion så var man hungrig igen efter en timma. Det händer aldrig om man ätit en rejäl portion müsli.

Jag tror mitt akuta müslisug kom efter att ha tittat på den här fantastiska bloggen, som Eveline snubblade över härom dagen. Om man själv driver en matblogg samt har föresatt sig att författa och fota en kokbok så hör det liksom till jobbet att surfa runt på andra matbloggar. Det gör att man ganska ofta är ganska hungrig, även om man precis har ätit söndagsfrukost. Tur att det även finns utrymme för en söndagspromenad idag.
Hoppas ni har en fin och solig söndag!
/Amanda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...